Julemåneden, meget er i spil. Kalenderen er booket med et væld af sjove, skøre, kedelige og vanvittige arrangementer. Der er bare mere kul på. Og, press på døgnets 24 timer. For ikke, at tale om en tsunami af kalorier, alkohol og sukker. Eventuelt tilsat et drys søvnunderskud.

Hos de følsomme, er der kontakt afregning i huden. Væskeophobninger, der giver et ‘puffy face’. Eller et par ubelejlige bumser. 

Nu til et par effektive til løsninger – både de dyre og billige:

  • Drik et glas vand ned før du går i seng. Modvirker dehydrering – der oftest er årsagen til hævede øjneomgivelser eller et ‘puffy’ face.
  • Puffiness når du vågnerlangsom model: Drik et glas vand mens du fintskiver ½ agurk. Læg dig ned i seng/sofa med skiverne fordelt i hele ansigtet – i 15 minutter: virker lokalt drænene og forfriskende. Dæmper lokal hævelse i hele ansigtshuden og især omkring øjnene.
  • Puffiness når du vågner – hurtig model:  Bad + koldt vand i ansigtet + Origins No Puffery Cooling Mask For Puffy Eyes. Til øjnene. Smid den i tasken og brug den løbende hele dagen. Hvis du er kvik – bruger du den forebyggende om aftenen – før du går i seng.
  • Snup en grøntsagsjuice til morgenmad, fx SKØNHEDSJUICEN. Den bidrager med væske, vitaminer og kalium. Kalium har en positiv indvirkning på væske- og saltbalancen i kroppen.
  • Og/eller, drik en stor kop grøn te eller brændenældete, som via støtte til nyrernes funktion, bedrer væskebalencen i kroppen og lokalt i de mere sarte væv – som huden omkring øjnene er. 

Vand forebyggende, Juice i køleskabet, Brændenældete i skabet og Origins No Puffery Cooling Mask For Puffy Eyes i toiletskabet – så kører det for dig.

De ubelejlig bumser

Et stensikkert råd her, ville gøre mig rig. Hvis du normalt ikke lider af bumser, men erfaringsmæssigt ved, at det kan blusse lidt, når bølgerne går højt, ligger forklaringen sandsynligvis i en lever der er under pres.

Decembers juleborde og julehygge (fed mad, masser af alkohol og sukker og et dyk i grøntsagsindtaget) er for de følsomme at sætte leveren under pres. Her er A.vogels Boldocynara et godt produkt til understøttelse af leverens funktioner. Den indeholder de klassiske leverstøttende urter: tidsel, artiskok – samt mynte. Kan købes i Matas.

  • 20 dråber i et glas vand efter måltidet. Anvendes ved alle dagens måltider – forebyggende (Altså før de bumser popper op).

Lider du af decideret uren hud/akne, det er der råd for. Få en flot hud på under 3 måneder. Book et behandlingsforløb hos mig. Læs mere HER

Julekalenderen; hver dag frem til jul får du små tips & tricks til at holde dig sund, stærk og veltilpas gennem hele december. Det skal være nemt og dejligt – men stadig gøre en forskel og/eller inspirere.

Låge # 1: Booster Smoothie
Låge # 2: Forebyg de værste tømmermænd
Låge # 3: Årets Tærte
Låge # 4: Hvid Gløgg – all inclusive
Låge # 5: Luksus Raw Kugler
Låge # 6: Laksedeller
Låge # 7: Tarmmikrobiomet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *