Lisbeth Østergaard

Jeg brænder for sund mad, sund livsstil og optimal ernæring – ikke som målet for det gode liv, men som midlet til det gode liv. Det er den ledende overskrift for mit eget liv – og for min tilgang til alle klienter her i kostklinikken Sund Nu. Mit faglige fundament er naturvidenskabeligt;

  • Krop, fysiologi og de biologiske processer – herunder energi, kalorier, næringsstoffer, muskelopbygning og fedtforbrænding
  • De forskellige hormoner og hormonsystemer. Deres virke og samspil
  • Fødevarer, sammensætning og hvordan de bidrager og omsættes i kroppen
  • Kosttilskud og urter – hvad, hvordan og målrettet individuelle behov

Vi er alle unikke og forskellige – og har forskellige udgangspunkter. Også fysiologisk og genetisk. Derfor er min fornemmeste opgave, at lytte til dig og dine mål – og derudfra skræddersy en kostplan eller behandlingsforløb, som matcher dine mål og dit udgangspunkt. Det inkluderer også, at være klar i mælet i forhold til hvad der skal til – og selvfølgelig inspirere og motivere maksimalt.

  • Taler vi vægttab, ‘er der mange veje til Rom’ – heldigvis.
  • Taler vi ønske om at blive fri for hudlidelser, fx akne (bumser), eksem og psoriasis, genopbygning efter et stressforløb, eller mere ‘diffuse’ lidelser, som træthed og udbrændhed, er ‘forhandlingsrummet’ for kostplan, principper og forløb noget mere snævert. Til gengæld er det med effekt.

Jeg er uddannet BA i Ernæring og Sundhed, Master i Sundhedsantropologi og Komplementær Hormonterapeut.

Jeg er registreret behandler hos Nordic Laboratories, hvilket giver adgang til et væld af professionelle tests og analyser – samt ordinering af kosttilskud af høj kvalitet.

Jeg deltager løbende i kurser og efteruddannelser indenfor kost, funktionelle tests og coaching for at være den skarpeste version af mig selv.

PS, Kostklinikken Sund Nu er min Nebengeschäft. Derfor har jeg, hvad angår 1:1 konsultationer, kun åben fredag og lørdag. Mandag – torsdag er jeg konsulent i en patientforening.