Alle kan tabe sig – og det gælder også dig. Uanset om det gælder det helt store vægttab eller de sidste genstridige kilo.

Når det kommer til vægttab er der mange veje frem til målet. Dog, gælder det, at ‘opskriften’ på det succesfulde vægttab er; dit ønske – som vi konverterer til en beslutning. Derfra lægger vi en strategi og brugbare retningslinjer, der fungerer for dig og din hverdag. Designet er, en kostplan plus strategi, der sikrer et vægttab – og holder din forbrænding i top.

Konsultation og en skræddersyet kostplan

Du fortæller mig dit ønske til vægttab, det vil sige, hvor meget du vil tabe dig, og hvor hurtigt det skal gå.

Ved opstart – og undervejs bliver du naturligvis vejet.  Den vægt jeg anvender er en bioelektrisk impedans vægt. Den viser vægt, BMI, fedtmasse og muskelmasse i kilo, fedtprocent, det vicerale fedt med videre. Det giver et mere nuanceret billede af din sundhedstilstand og flere markører at måle på i forløbet.

Lige præcis, når vi taler vægttabsforløb kan jeg så absolut anbefale løbende opfølgning. Selv om kursen er klar – og du er top motiveret, giver det motivation og retning at vi ses løbende. Nogle foretrækker en fast kadence, fx opfølgning hver 14. dag, andre klarer sig med en gang om måneden. Det kan også veksle undervejs i et forløb.

Se priser og pakkeforløb her.

Overordnet, kostplaner og strategier:

  • Den fleksible: fokus på højt protein, moderat med fedt – og reducering af kulhydrater. Det giver optimal fedtforbrænding døgnets 24 timer. Det er den letteste, at implementere i en travl hverdag.
  • Den effektive: en ketogen diæt. Her er vi ude i en super effektiv diæt, der giver ro og mæthed, fjerner sukkertrang, ikke forskubber sult/mæthedshormonerne. Nem for nogle – umulig for andre.
  • Den dynamiske: Afhængig af fysik, vægt, men også din personlighed (herunder livsstil og psyke), kan én strategi være god at starte ud med. Efter fx 5 – 10 kilo, justerer vi – og introducerer måske nye målrettede kostretningslinjer. Og så fremdeles. Du får ‘krop og sjæl med’ – og kommer stadig i mål.
  • Kost & træning: Træner du op til et halvmaraton eller et maraton – og skal de sidste  x antal kilo ‘brændes af’. Eller følger du et bestemt træningsregime, så skal et vægttabsforløb selvfølgelig justeres i forhold til det.
  • Vægttab // Sundhedsoptimering i forhold til livsstilssygdomme som fx type 2 diabets, hjertekarsygdom.