‘NUTRIGENOMICS’ – den helt personlige ernæring på baggrund af dine gener

  • For eksempel 

DNA Health – som er bygget op omkring 27 gener, inden for otte områder, som alle er fundamentet for vores generelle sundhed. Henvender sig til dig, der både er nysgerrig og interesseret i at forebygge livsstilssygdomme. På en målrettet måde, med afsæt i dine styrker og hvor du bør være opmærksom.

DNA Diet – som er bygget op omkring 16 gener med betydning for stofskifte- og forbrændingsprocesserne, sult- og mæthedsregulering, insulinfølsomhed og inflammation. Det er her forklaringen ligger gemt, hvis du har virkelig svært ved at tabe dig. Generelt – eller i forhold til en specifik diæt, som virker for nogen, men ikke alle.

DNA Oestrogen tester 10 genvariationer, involveret i østrogen biosyntesen, østrogen metabolismen og leverens afgiftningsprocesser. Disse biologiske processer hjælper til at identificere kvinder, som i højere grad kan være udsat for uhensigtsmæssig omsætning af østrogener og kræftfremkaldende stoffer.

DNA Sport – tester inden for områder vedrørende styrke & udholdenhed, bindevævsskader og restitution. Velegnede til den seriøse motionist, fx løber, ekstremudøvere, crossfit-udøver, især med henblik på optimal træning og ernæring – og nul skader i træning og udøvelse.

Alle test har det til fælles, at der er et handleperspektiv. Det vil sige, med den rette viden, forståelse og tilgang, kan du handle på et kvalificeret og oplyst grundlag.

Alle testes bliver forklaret og fortolket af mig. Du får dine egne testresultater i en rapport – samt min opsummering (på dansk) af de vigtigste pointer. Som inkludere særlige fødevarer som du bør inddrage i din kost, samt eventuelt hvilke fødevarer du bør udelade eller moderere. Plus forslag til de eventuelle kosttilskud som passer til dig.

Comming up (i april): mere dybdegående tekst om DNA-testene og hvordan de kan bruges, samt priser for test + gennemgang og rådgivning.