Slow cooking – hjemmelavet og helt fra bunden. Det kan virkelig noget. Men, et par hurtige drej på hætterne på nogle gode ‘flasker’ – og så er der aromatisk og luksus-lækker hvid Gløgg på 15 minutter. Det kan altså også i den grad noget.

Vi skal se på TO modeller:

  • Hjemmelavet aromatisk æblegløgg med eller uden alkohol.
  • Fabelagtig købe-æblegløgg – så englene synger eller pimpet med lidt alkohol af den stærke slags.

Hjemmelavet aromatisk æblegløgg, som kan nydes alkoholfri eller pimpes med lys rom eller æblebrandy – opskrift: under foto.

Foto: Shutterstock

Fabelagtig Købe Æble-Gløgg – med en perfekt afstemning af æblemost og krydderier, er denne fra Nybro Frugtplantage. Den kan købes hos Butik Bakkegaarden i Vejby, eller i webbutikken NORU. Den smager skøn i sig selv – men kan også løftes med en lys rom, en Calvados eller denne danske Æblebrandy fra Radius Destilleri.

Foto: Lisbeth Østergaard

Gløgg er virkelig hyggeligt. Denne hvide gløgg/æblegløgg synes jeg ekstra godt om, da den også er rigtig lækker i en alkoholfri version. Dermed kan de afholdene, de gravide, de kørende og de små – også være med i selskabet.

Julekalenderen; hver dag frem til jul får du små tips & tricks til at holde dig sund, stærk og veltilpas gennem hele december. Det skal være nemt og dejligt – men stadig gøre en forskel og/eller inspirere.

Låge # 1: Booster Smoothie
Låge # 2: Forebyg de værste tømmermænd
Låge # 3: Årets Tærte
Låge # 4: Hvid Gløgg – all inclusive
Låge # 5: Luksus Raw Kugler

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *