Et succesfuldt vægttabsforløb handler om så meget mere end kalorier og kostplaner. Det handler om mål, delmål, prioriteringer, strategier og en plan. Og planlægning. Planlægning – gab. Det modsatte af spontanitet, uforudsigelighed, positiv spænding og jitterbug-trin.

Som om det ikke var galt nok i forvejen med kaloriekontrol og langt mellem kagerne og vinglassene.

Men uden planlægning, så går du enten på automatpilot – eller du bliver nedslidt i det lange seje træk det er, at være på kur og/eller etablere nye sunde & bæredygtige vaner. Er min erfaring.

Work Smarter – Not Hardet er i min optik i familie med planlægning. For eksempel:

  • Lav mad til 2 dage. Om du laver mad til en dag – eller to dage, arbejdsindsatsen er den samme. Det ‘frikøber tid’ og giver luft i hverdagene.
  • Smid det hele i ovnen; så står det der og brummer, og du kan bruge de næste 50 min. til tid sammen med dine børn, praktiske sysler, opvasken, gøjlen rundt på nettet – eller noget helt femte.

Indlæggets foto viser 90% en menu for en hel familie – eller 2 dages mad til 2 personer.

Kylling, hokkaido græskarstykker, tomater og porerne får alle ‘et pift’ olie og 60 min. i ovnen. De sidste 10 % af menuen før den er serveringsklar:

  • Blend hokkaido græskarstykkerne (med skal og det hele) med en stavblender. Smag til med salt og evt. lidt persille og/eller friskrevet parmasan
  • Porerne: tilføj fine æblebåde og tyndskåret ristet rugbrød

Klar til servering

Kyllingbryst, hokkaido (græskar) mos, bagte tomater og porer med æble og ristet rugbrød - alt sammen tilberedt i ovnen

Kyllingbryst, hokkaido (græskar) mos, bagte tomater og porer med æble og ristet rugbrød – alt sammen tilberedt i ovnen

 

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *