Når der skal fløde til

Kantareller + fløde = luksus.
Med Karolines Madlavnigsfløde 8% kan du beholde flødesovsen selv under en målrettet kur. Lige nu er kantarellerne i sæson – så hvorfor ikke starte der.
Energi per person: 156 kcal, 6 g protein, 6 g kulhydrat og 10 g fedt
Til 2 personer:
- 350 g rensede kantareller
- 2 små fed hvidløg
- friske timianblade – ca. 1 – 2 spsk.
- 120 g Madlavningsfløde 8% eller Creme Fine 7%
- 2 tsk. smør til stegning
Smørret på panden – lad det smelte, men heller ikke mere.
Tilføj kantarellerne, hvidløg, frisk timian og lad det riste godt igennem
Tilsæt salt og evt. peber – og til sidst Madlavningsfløden
Kantaralsaucen går til næsten alt vil jeg mene, men her er et eksempel
Per person; 150 g Kalve snitsel, 150 g dampet fintsnittet spidskål vendt med 1 tsk. smør. Server gerne 100 g grønt ekstra, fx dampet broccoli eller en lille råkost – og du rammer 500 kalorier lige på kornet.