Kantareller + fløde = luksus.

Med Karolines Madlavnigsfløde 8% kan du beholde flødesovsen selv under en målrettet kur. Lige nu er kantarellerne i sæson – så hvorfor ikke starte der.

Energi per person: 156 kcal, 6 g protein, 6 g kulhydrat og 10 g fedt

Til 2 personer:

  • 350 g rensede kantareller
  • 2 små fed hvidløg
  • friske timianblade – ca. 1 – 2 spsk.
  • 120 g Madlavningsfløde 8% eller Creme Fine 7%
  • 2 tsk. smør til stegning

Smørret på panden – lad det smelte, men heller ikke mere.
Tilføj kantarellerne, hvidløg, frisk timian og lad det riste godt igennem
Tilsæt salt og evt. peber – og til sidst Madlavningsfløden

Kantaralsaucen går til næsten alt vil jeg mene, men her er et eksempel

foto 4

foto 1

 

 

 

 

 

 

 

Per person; 150 g Kalve snitsel, 150 g dampet fintsnittet spidskål vendt med 1 tsk. smør. Server gerne 100 g grønt ekstra, fx dampet broccoli eller en lille råkost – og du rammer 500 kalorier lige på kornet.

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *