Sommerdessert – italiensk jordbærsuppe
Skøn forfriskende italiensk dessert, hvor jordbær og hindbær er de bærende ingredienser. Nydes is-kold.
Ingredienser til 4 personer
- 600 g rensede jordbær
- 300 g hindbær
- saften fra 1 appelsin (eller en 1/2 dl appelsinjuice)
- 2 spsk. flormelis (evt. lidt flydende stevia for mere sødme)
- 30 g grofthakkede og tørristede mandler
- Mynteblade til pynt
Fremgangsmåde
- Vask og rens jordbærrene – tag 16 af de pæneste fra. Dem halverer du.
- Skyl evt – og meget nænsomt – hindbærrene. Tag også her 16 fra til servering.
- Resten af jordbær og hindbær blendes, sammen med appelsinsaft og flormelis.
- Stil på køl min. en time før servering
- Servering: fordel jordbærsuppen i 4 dybe tallerkner – fordel de friske bær i de 4 tallerkner.
- Drys mandler hen over – og til sidst 5-6 grofthakkede mynteblade.
Energi per portion; 165 kcal Protein 4 g, kulhydrat 23 g og fedt 5 g
One thought on “Sommerdessert – italiensk jordbærsuppe”