I sundhedens navn – eller under et seriøst og målrettet vægttabsforløb, er der kun gode argumenter for at tage en pause fra alkohol. Din hud bliver også flottere. Alt det vil vi jo gerne have.

Personligt vil jeg også have luksus og festlighed i weekender og till fester – og det kan danskvand ikke-helt-leve-op-til. Og, når formålet er mere sundhed og vægttab  med flot hud som bonus, så går det heller ikke, at hive diverse sodavand ned af hylderne.

Kaviar og Coca-Cola – nej vel?

Copenhagen Sparkling Tea

Copenhagen Sparkling Tea er svaret. Et stjernelækkert nyt dansk produkt, som til at starte med kun var at finde på gourmet restauranter, men som nu kan købes i Torvehallerne og i udvalgte vinbutikker – se oversigt HER

Serien har 4 slags bobler – sparkling tea. Ja, der er te i – og det lyder dødsygt, men hvor har de bare ramt en vidunderlig smag. Det er druemost – 3 af produkterne med 4 % alkohol og ‘den blå’ uden alkohol – og så te – lavet på hvid, grøn og sort te.

Flasken ligner en champagneflaske – og det er også der vi befinder os sådan tema-prismæssigt. En flaske koster hos de fleste forhandlere ca. 136 kr. Så, ligefrem en hverdagsdrik……………. Men i weekenderne.

Og, nu til den virkelige gode nyhed. Der er 5,5 gram sukker per 100 gram. Under det halve i forhold til sodavand.

Så, et glas Copenhagen Sparkling Tea – Blue (150 ml) indeholder 22 kcal.

Til sammenligning indeholder et glas hvidvin (150 ml) 118 kcal og samme mængde champagne 113 kcal. Og, det smager fabelagtigt. Så er vi derhenne, hvor ‘hvid januar’ eller ‘et hvidt kvartal’ ikke længere er en lang ørkenvandring.

Fremme på beatet

I udlandet – og så småt i Danmark er en mere alkoholfri/alkoholreducert trend under opsejling. Kunderne efterspørger det – og markedet leverer (og forsker i) lækre velsmagende produkter uden alkohol eller vine og drinks med et reduceret alkoholindhold.

Læs mere om Copenhagen Sparkling Tea lige HER

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *