Skøn forfriskende italiensk dessert, hvor jordbær og hindbær er de bærende ingredienser. Nydes is-kold.

Ingredienser til 4 personer

  • 600 g rensede jordbær
  • 300 g hindbær
  • saften fra 1 appelsin (eller en 1/2 dl appelsinjuice)
  • 2 spsk. flormelis (evt. lidt flydende stevia for mere sødme)
  • 30 g grofthakkede og tørristede mandler
  • Mynteblade til pynt

Fremgangsmåde

  • Vask og rens jordbærrene – tag 16 af de pæneste fra. Dem halverer du.
  • Skyl evt – og meget nænsomt – hindbærrene. Tag også her 16 fra til servering.
  • Resten af jordbær og hindbær blendes, sammen med appelsinsaft og flormelis.
  • Stil på køl min. en time før servering
  • Servering: fordel jordbærsuppen i 4 dybe tallerkner – fordel de friske bær i de 4 tallerkner.
  • Drys mandler hen over – og til sidst 5-6 grofthakkede mynteblade.

Energi per portion; 165 kcal Protein 4 g, kulhydrat 23 g og fedt 5 g

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *