Akne i 20’erne, 30’erne og 40’erne

Godt og vel 12 pct. af voksne, hovedsageligt kvinder, lider af uren hud, akne/bumser. ‘Ukært barn – mange navne’. Akne/Uren hud er en kronisk hudsygdom. Forskellige faktorer er på spil, som griber uheldigt ind i hinanden. Oftes vil der være tale om et eller flere faktorer:

 • Hormonelle ubalancer, som regel for mange potente androgener
 • Et fordøjelsessystem under pres
 • Et for højt inflammationniveau i kroppen – og dermed også lokalt i huden.

Den gode nyhed er, at det er muligt at rette op på de hormonelle ubalancer. Genskabe en sund og intakt tarmslimhinde – og derved genskabe en ren, pæn og sund hud. Helt naturligt. Behandlingsprotokollen består af følgende:

 • Først en analyse af rodårsagen. Herunder symptomer og historik (hvor længe har det stået på, hvad er dine symptomer)
 • De rette kosttilskud. Nogle kosttilskud er ‘ikke til at komme udenom’, da de adresserer væsentlige faktorer til selve årsagen.
 • Antiinflammatorisk kost
 • Forslag til urterteer som også understøtter
 • Forslag til naturlige olier og masker, samt hudplejeprodukter og gode mærker, som arbejder ‘udefra’. Det er på ‘de indre linjer’, at de mest afgørende og bæredygtige resultater kommer fra. Men, olier, masker og gode hudplejeprodukter ‘hjælper til’ at nå de flotte resultater hurtigere. Især når du starter på dit program. Du får ganske enkelt en flottere hud – hurtigere.

Hvor lang tid varer et behandlingsforløb?

Du vil kunne se flotte resultater allerede efter 5-6 uger. Efter tre måneder vil de fleste have opnået en fuldstændig pæn, ren og klar hud.

Behandling – en skræddersyet kostplan plus målrettede kosttilskud

Konsultationen tager 1½ time – og indbefatter:

 • Kortlægning af din hudtype – og de underliggende ubalancer som forårsager din akne
 • God forklaring af kostplan, principperne, fødevarer og målrettede kosttilskud
 • En skræddersyet behandlingsplan – med kosttilskud og fødevarer,
 • Forslag til hudprodukter, der speeder processen op ‘udefra’.
 • Et kompendie med opskrifter til morgenmad, frokost, aftensmad, snacks, smoothies og drikkevarer, samt opskrifter til potente og hjemmelavede masker

Du går herfra med viden og motivation, en behandlingsplan skræddersyet til dig – plus et klart overblik over de næste 3 måneder.

Det er i første konsultation, at vi tilrettelægger hele dit behandlingsforløb. Det bringer dig i mål. Hvis du efterfølgende ønsker en opfølgende samtale, fx med spørgsmål til vedligehold med videre, får du en gratis konsultation. Af ca. en halv times varighed. Denne kan selvfølgelig foregå på skype hvis du foretrækker det.

Er behandlingsprotokollen svær at følge?

Umiddelbart nej! De rette kosttilskud udgør ca. 60 pct. af behandlingsprotokollens succes. De resterende 40 pct. kommer fra en antiinflammatorisk diæt. Den rette kost spiller en rolle i starten af dit forløb. Når først din hud er blevet fin, ren og fri for akne/bumser er retningslinjerne for din kost ikke så striks længere. (Striks betyder ikke strid eller umulig. Men, rene fødevarer – som alle kan købes i supermarkederne)

Kosttilskuddene kan du enten købe i Matas eller Helsekosten. Eller jeg kan bestille dem for dig via Nordic Laboratories.

Pris: 1.500 kr. for et skræddersyet behandlingsprogram