Julemåneden, meget er i spil. Kalenderen er booket med et væld af sjove, skøre, kedelige og vanvittige arrangementer. Der er bare mere kul på. Og, press på døgnets 24 timer. For ikke, at tale om en tsunami af kalorier, alkohol og sukker. Evt. tilsat et drys søvnunderskud.

Hos de følsomme, er der kontakt afregning i huden. Væskeophobninger, der giver et ‘puffy face’. Eller et par ubelejlige bumser. 

Nu til et par effektive til løsninger – både de dyre og billige:

  • Hak et glas vand ned før du går i seng. Modvirker dehydrering – oftest er årsagen til hævede øjneomgivelser eller et ‘puffy’ face.
  • Puffiness når du vågnerlangsom model: Drik et glas vand mens du fintskiver ½ agurk. Læg dig ned i seng/sofa med skiverne fordelt i hele ansigtet – i 15 minutter: virker lokalt drænene og forfriskende. Dæmper lokal hævelse i hele ansigtshuden og især omkring øjnene.
  • Puffiness når du vågner – hurtig model:  Bad + koldt vand i ansigtet + Origins No Puffery Cooling Mask For Puffy Eyes. Til øjnene Smid den i tasken og du er kørende hele dagen. Hvis du er kvik – bruger du den forebyggende om aftenen – før du går i seng.
  • Drik en liter brændenælde te i løbet af morgenen og formiddagen. Brændenældete virker vanddrivende.
  • Snup en grøntsagsjuice til morgenmad, fx SKØNHEDSJUICEN. Det bidrager med væske, vitaminer og kalium. Kalium har også en naturlig lettere vanddrivende effekt. Fordi saltbalancen i kroppen forbedres’.

Vand forebyggende, Juice i køleskabet, Brændenældete i skabet og Origins No Puffery Cooling Mask For Puffy Eyes i toiletskabet – så kører det for dig.

De ubelejlig bumser

Et stensikkert råd her, ville gøre mig rig. Hvis du normalt ikke lider af bumser, men erfaringsmæssigt ved, at det kan blusse lidt, når bølgerne går højt, ligger forklaringen sandsynligvis i en lever der er under pres. Decembers juleborde og julehygge (fed mad, masser af alkohol og sukker og et dyk i grøntsagsindtaget) er for de følsomme at sætte leveren under pres. Her er A.vogels Boldocynara et godt produkt til understøttelse af leverens funktioner => indeholdene de klassiske leverstøttende urter: tidsel, artiskok – samt mynte.

  • 20 dråber i et glas vand efter måltidet. Anvendes ved alle dagens måltider – forebyggende (Altså før de bumser popper op).

Lider du af decideret uren hud/akne, det er der råd for. Få en flot hud på under 3 måneder. Book et behandlingsforløb hos mig. Læs mere HER

Julekalenderen; hver dag frem til jul får du små tips & tricks til at holde dig sund, stærk og veltilpas gennem hele december. Det skal være nemt og dejligt – ikke svære nye ‘regler’ og opskrifter, men noget der lige kan fifles ind – og gøre godt.

Se kalenderlåge #1 HER

Se kalenderlåge # 2 HER

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *