Holdforløb er for tiden ikke ‘aktiv’. Ideen og konceptet er god. Udfordringen er, at samle tilstrækkeligt med deltagere til, at fylde et hold op.

Hvis du tænker, at det kunne være spændende, for dig. Giv endelig lyd.

Eller, hvis I er fx 5 veninder eller 5 arbejdskollegaer, som kunne være interesseret, sig til. Så, får vi det til at ske.

Forløbet

Få kickstartet dit vægttab eller smid de 10 kg du ønsker – en gang for alle. På Vægttabsholdet får du viden og læring, motivation og strategier til et succesfuldt vægttab under forløbet – og fastholdelse af det flotte resultat når du er kommet i mål.

På de 8 undervisningsgange, fordelt på 9 uger, kommer vi ind på emnerne:

  • mængder og måltider,
  • proteiner, kulhydrater og fedt,
  • maximalt vægttab,
  • sund mad på farten
  • de gode strategier til hverdage, weekender, stress, selvmotivering og meget mere.

Du får konkret viden og dermed redskaber til at knække koden for vægttab, og du kommer sandsynligvis også til at lære nyt om dig selv – og alle kommer til at nyde godt af den gode energi og dynamik, som opstår på et hold, hvor alle er i samme båd.

Du får selvfølgelig også kostplaner og opskrifter udleveret. Alle opskrifter kan også anvendes i en ganske almindelig familiesammenhæng – det skal være så nemt og realistisk som muligt.

Målgruppe

Vægttabshold for kvinder er velegnet til dig, der ønsker at tabe 6 kg eller mere. Ønsker du at tabe 6 – 8 kg. kan du forvente at komme i mål på forløbet. Er dit mål mere end 8 kg, kan du forvente et vægttab mellem 8 – 10 kg, afhængig af dit udgangspunkt, samt redskaberne til at køre videre på egen hånd indtil du når dit mål.

Det praktiske